Αθλητισμός|11.12.2021 19:19

Μέγας ΠΑΣ Γιάννινα, λύγισε τον Βόλο με ανατροπή (3-2) σε ματσάρα!

Newsroom

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στα Ιωάννινα, ο φοβερός και τρομερός ΠΑΣ λύγισε τον Βόλο με ανατροπή και νικητήριο γκολ στο 86'.

Η εξαιρετική ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα παραμένοντας στην τρίτη θέση της Super League.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ 40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, οπότε ο Ορόζ νίκησε τον Λοντίγκιν, αλλά στο 12΄ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον προωθημένο Κάργα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ.

Η θεσσαλική ομάδα ανέκτησε το προβάδισμα στο 40΄ με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Νίνη, ενώ στο 45΄+1 είχε και δοκάρι με τον Σοάρες! Και πάλι όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το... θαύμα του καθώς ο Περέα στο 57' έγραψε το 2-2 από κοντά, ενώ η ολική ανατροπή των Ηπειρωτών ολοκληρώθηκε στο 86ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Εραμούσπε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62΄ Λώλης, 90΄+5 Παντελάκης), Σνάιντερ, Μέντες (87΄ Λιάσος), Περέα.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77΄ Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89΄ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90΄ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

Βόλος ΝΠΣΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague