Βαθμολογία Super League: Έχασε έδαφος η ΑΕΚ, ανέβηκε 4άδα ο Παναθηναϊκός
NewsroomΗ ΑΕΚ βγήκε χαμένη από τη... ναυμαχία με τον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε στο 0-0 κι έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να μειώσει τη διαφορά απ' τον προπορευόμενο στη βαθμολογία της Super League Ολυμπιακό, που βρίσκεται στο +5 αλλά με παιχνίδι λιγότερο καθώς εκκρεμεί η κυριακάτικη (12/12, 19.30) αναμέτρηση με τον Άρη.
Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός που επανήλθε στις νίκες και μάλιστα το έκανε με μεγάλη ευκολία επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο (2-0), ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχοντας πάντως ένα παιχνίδι περισσότερο. Παράλληλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του έχοντας κάνει κατάληψη στην τρίτη θέση (!) καθώς επικράτησε (3-2) σε ματς-θρίλερ του Βόλου με ανατροπή και νικητήριο γκολ στο 86'.
Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) με τους Νικαιώτες να επιστρέφουν απ' το 2-0 με γκολ του Βαφέα στο 90'!
Αποτελέσματα - Πρόγραμμα
Βαθμολογία
- Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
- Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
- «Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
- Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.