Αθλητισμός|12.12.2021 21:40

Ολυμπιακός - Άρης 1-0: Διατήρησε την παράδοση με Σισέ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης και παρέμεινε αήττητος απέναντι στους Κίτρινους για 24ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και για ακόμη μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια στο Φάληρο (ο Αρης έχει να νικήσει εκτός έδρας από το μακρινό 2002!). Τη λύση στο γκολ έδωσε για δεύτερο σερί ματς ο Παπέ Σισέ, ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ είχε σκοράρει δύο φορές.

Οι Πειραιώτες που εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα (0-0), ξέφυγαν οχτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ένωση κι έκλεισαν ιδανικά τον α' γύρο της Super League με απολογισμό 11 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο μαχητικός (δίχως όμως να απειλήσει) αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι Ερυθρόλευκοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς κι αφού έριξαν προειδοποιητικές βολές στο ξεκίνημα του ημιχρόνου με τον Ρόνι Λόπες και στο 53' με δοκάρι του Αγκιμπού Καμαρά, εν τέλει έφτασαν στο γκολ στο 54' με λυτρωτή τον Σισέ. Ο Ρόνι Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Σενεγαλέζος στόπερ, κυριάρχησε στον αέρα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ο Άρης δεν απείλησε καν καθώς όσες τελικές προσπάθειες κι αν έκανε ήταν εκτός στόχου, εξού και οι μηδέν τελικές προς την εστία!

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά (92' Γκάρι Ροντρίγκες), Μασούρας (82' Ονιεκούρου), Ρόνι Λόπες (81' Μαντί Καμαρά), Ελ Αραμπί (84' Τικίνιο).

Άρης: Ντένις, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (58' Γκάμα), Ματέο Γκαρσία (74' Κρίστιαν Λόπεθ), Μπερτόλιο (58' Μάνος), Μαντσίνι (74' Ιτούρμπε).

SuperLeagueΟλυμπιακόςΠάπε ΣισέΑρης