Αθλητισμός|14.12.2021 19:23

Super League: Ο Παναιτωλικός τα έχανε κι ο Αστέρας τον «τιμώρησε» με buzzer beater στο 91'

Newsroom

Ο... φλύαρος Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Αστέρα Τρίπολης, έχασε τα... άχαστα και οι Αρκάδες τον «τιμώρησαν» με buzzer beater του Κρέσπι στο 91'. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Super League (πρώτη του β' γύρου), ανέβηκαν στη βαθμολογία κι επέστρεψαν για τα καλά στη διεκδικήση μιας θέσης στην εξάδα των πλέι οφ.

Ο κόουτς του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς μπορεί να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος με το γεγονός ότι οι αλλαγές του συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο φινάλε του ματς χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο. Στο 91' ο Άλβαρες σέντραρε, ο Μπενίτο σημάδεψε το δοκάρι και ο Κρέσπι στην επαναφορά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Αντιθέτως, ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου έχει κάθε λόγο να έχει παράπονα απ' τους παίκτες του για το γεγονός ότι δεν τελείωσαν το παιχνίδι στις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Φλόρες, τον Βέργο και δύο φορές με τον Καρέλη.

Η ομάδα του Αγρινίου, που μπορούσε τη νίκη, εν τέλει δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κάρμονα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής (65' Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46' Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86' Ασιέρ Μπενίτο), Σονί, Σίτο (46' Κρέσπι), Ριέρα (65' Ριέρα), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους (59' Χουχούμης), Μαλής, Βργκοτς, Λιούιμ Φλόρες, Αντόυνες, Μόρσεϊ (42' Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87' Τσιγγάρας), Βέργος.

Αστέρας ΤρίποληςΠαναιτωλικόςSuperLeague