Αθλητισμός|15.12.2021 19:30

Super League: Ματσάρα το Λαμία - Βόλος με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια και τρελό ρυθμό!

Newsroom

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έκανε σαρωτικό πέρασμα απ' την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-4, στη Λαμία παιζόταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Νικητής δεν υπήρξε στο Λαμία - Βόλος (2-2) αλλά το θέαμα ήταν κάτι περισσότερο από χορταστικό καθώς πέραν των τεσσάρων γκολ, των δύο δοκαριών και των αμέτρητων ευκαιριών, η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και ανατρεπτική.

Η τοπική ομάδα εν τέλει απέσπασε ισοπαλία (2-2) απ' τον Βόλο που «αυτοκτόνησε», καθώς στο 54' προηγείτο με 0-2! Στο πρώτο 15λεπτο ο Βόλος έλεγχε το ματς, ωστόσο η Λαμία όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και ήταν αυτή που απειλούσε. Στο 16' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ελευθεριάδη, ενώ στο 18' ήταν η σειρά του Ρόμανιτς για να απειλήσει. Στο 23' οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνες να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κότνικ να του λέει «όχι».

Το 0-0 παρέμενε κι ο Βόλος έστειλε στο 30' προμήνυμα για το τι θα ακολουθούσε. Ο Γκαραβέλης νίκησε τον Φαν Βέερτ, ο οποίος όμως πήρε το αίμα του πίσω στο 32'. Ο στράικερ των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 54' η θεσσαλική ομάδα βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη, ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Η Λαμία παρά το σοκ του 0-2 έβγαλε άμεσα αντίδραση και στο 59' έφθασε μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Αραμπούλι έπειτα από ανατροπή του Νίνη στον Ελευθεριάδη. Ο Βόλος στο αμέσως επόμενο λεπτό άγγιξε το 3-1 με τον Φαν Βέερτ να σημαδεύει το δοκάρι και τον Ορός να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μετά το ριμπάουντ.

Μία ευκαιρία που την «πλήρωσε» πολύ ακριβά, καθώς στην εξέλιξη της φάσης η Λαμία βρήκε το 2-2. Στο 61' ο Ρόμανιτς σέντραρε, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα! Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται καθώς πριν από το γκολ, υποστηρίζουν ότι ο Ελευθεριάδης έχει ρίξει αγκωνιά σε αντίπαλο με διαιτητή και VAR όμως να μετρούν το γκολ.

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46' Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46' Ταϊρόνε), Ελευθεριάδης (76' Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (86' Τσούκαλος)

Βόλος: Κότνικ, Ροσέρο (46' Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (84' Γκιουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ, Φαν Βέερτ.

Λαμία ΠΑΕΒόλος ΝΠΣSuperLeague