Αθλητισμός|30.01.2019 17:05

Super League: «Ανάσανε» με γκολάρα του Ντουρμισάι ο Πανιώνιος

Μιχάλης Παπαδάκος

Με γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι στο 36ο λεπτό, ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν «τρίποντο» ύστερα από επτά αγωνιστικές, καθώς το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα είχε έρθει τον περασμένο Νοέμβρη (1-0 τη Λαμία στην Πλατεία).

«Θα έχουμε αύριο φορολογική ενημερότητα (σ.σ.: έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες την Τετάρτη) για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ομάδα σε όλα τα επίπεδα κι αυτή η προπονητάρα (σ.σ.: ο Μάντζιος) να μπορεί να δουλέψει καλύτερα» είπε ο πρόεδρος του Πανιώνιου Χρήστος Δάρας, ενώ ο Άκης Μάντζιος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του.

Πλέον, ο Πανιώνιος έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης, που αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχει «κολλήσει» στους 19.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Γιαννακόπουλος, έφτασε τις συμμετοχές στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, απέναντι στην ομάδα, με την οποία έκανε την πρώτη, τον Πανιώνιο!

Τους 100 αγώνες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έφτασε κι ο MVP της αναμέτρησης, Φιορίν Ντουρμισάι. Είναι το 43ο στη Super League, ενώ έχει άλλα 57 στη Football League, με Καλλιθέα και Λαμία, δανεικός από τον Πανιώνιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες,  Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σιντί Αλί (75' Καμαρά), Τσιλούλης (90' Σταυρόπουλος), Μανθάτης (60' Οικονομίδης), Ντουρμισάι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (60' Φερνάντεθ), Κυριακόπουλος, Μπέλοκ (67' Ρόλε), Μουνάφο, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (75' Δουβίκας), Καλτσάς, Μανιάς

ΠανιώνιοςSuper League 1Αστέρας Τρίπολης