Αθλητισμός|16.12.2021 21:30

«Απόδραση» απ' τη Νίκαια με Μάνταλο για την ΑΕΚ - Το γκολ που έκρινε το ματς

Newsroom

Η ΑΕΚ διατήρησε για τέταρτο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα, πέτυχε ένα -αλλά- «χρυσό» γκολ με τον Μάνταλο, επέστρεψε στις νίκες μετά την γκέλα στην Τρίπολη με τον Αστέρα και βρέθηκε ξανά στο -8 απ' τον προπορευόμενο στη βαθμολογία της Super League Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη επί του Ιωνικού με 0-1 χάρη σε μια εξαιρετική συνεργασία των παικτών της. Στο 21' ο Άμραμπατ άνοιξε στα πλάγια προς τον επερχόμενο Μισελέν, ο οποίος έκανε συρτή σέντρα στην καρδιά της περιοχής, εκεί όπου ο Μάνταλος με θαυμάσιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Ενωση θα μπορούσε να πετύχει γκολ σε άλλες δύο προσπάθειες στο α' ημίχρονο αλλά ο Τσούμπερ και ο Τζαβέλλας αστόχησαν.

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε πολύ περισσότερο καθώς ο Ιωνικός κυνήγησε το γκολ χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, που απ' την πλευρά της είχε φάσεις για να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας (65' Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάντσες, Ντάλσιο, Κάνιας (86' Καμπράλ), Κιάκος (65' Μάναλης), Λένις, Άοσμαν,

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ (69' Σάκχοβ), Μάνταλος (69' Λιβάι Γκαρσία), Τσούμπερ (91' Μήτογλου), Άμραμπατ (83' Γέβτιτς), Αραούχο (83' Ανσαριφάρντ).

SuperLeagueΙωνικός ΝικαίαςΑΕΚ