Αθλητισμός|18.12.2021 21:34

Ο μοιραίος Καρέλης έγινε... ωραίος και χάρισε πολύτιμο τρίποντο στον Παναιτωλικό - Ζόρια για Ατρόμητο

Newsroom

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός επί του Ατρομήτου με 2-1 στο άνοιγμα της αυλαίας της 15ης αγωνιστικής στη Super League. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε ένα καθοριστικό τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καθώς όχι μόνο ξέφυγε με έξι πόντους απ' τους προτελευταίους στη βαθμολογία Περιστεριώτες αλλά έχει πλεονέκτημα και στη μεταξύ τους ισοβαθμία καθώς είχε επικρατήσει και στο παιχνίδι του α' γύρου. 

Ο μοιραίος της περασμένης αγωνιστικής Νίκος Καρέλης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική είχε χάσει τα... άχαστα στην Τρίπολη προτού φτάσει στη νίκη ο Αστέρας, έγινε... ωραίος καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 3' με καταπληκτικό εναέριο γυριστό του Φλόρες, ο οποίος πέτυχε ένα απ' τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος κατόρθωσε να επιστρέψει στο ματς στο 55' με το γκολ της ισοφάρισης (1-1) που πέτυχε ο Μαυρομμάτης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε να έχει το μομέντουμ, όμως ο Καρέλης στο 78' -στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι- με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 προσφέροντας μεν χαμόγελα στην ομάδα του, βυθίζοντας δε περισσότερο τον Ατρόμητο... 

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους, Μάλης, Αντούνες (75' Τσιγγάρας), Αποστολάκης, Χουχούμης, Φλόρες, Μπαρμπόσα (76' Καρέλης), Μεντόσα (93' Λούι), Ντουάρτε (96' Περέιρα), Βέργος.

Ατρόμητος: Πίριτς, Στρούγγης (46' Σπιριντόνοβιτς), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Ντένιτς (86' Τζαβίδας), Χαρίσης (77' Νάτσος), Σάλομον, Καστεγιάνο, Μπεντινέλι (77' Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

ΠαναιτωλικόςΑτρόμητος