Αθλητισμός|18.12.2021 22:45

Premier League: Η Άρσεναλ έκανε... παρέλαση στην έδρα της Λιντς και παγιώθηκε στην 4άδα!

Newsroom

Η φορμαρισμένη Αρσεναλ διέλυσε εκτός έδρας τη Λιντς με δύο γκολ του Μαρτινέλι (1-4) και παγιώθηκε στην τετράδα της Premier League. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε προ της απόλυσης, έχτισε πάνω στη σημαντική νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ και με το 1-4 στο Έλαντ Ρόουντ θα παραμείνει για ακόμα μια αγωνιστική στο Νο4 της βαθμολογίας.

Ο Βραζιλιάνος Μαρτινέλι έκανε το 0-1 στο 17’ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά το λάθος του Φόρσο και στο 28’ έφυγε την κόντρα από την πάσα του Σάκα και τελείωσε εκπληκτικά τη φάση με σκαφτό πλασέ (0-2). Ολα ήταν τέλεια για την Αρσεναλ, η οποία στο 42’ έδωσε χαρακτήρα πάρτι στο ματς με τον Σάκα να κάνει ντρίμπλες και σουτ που κόντραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στην επανάληψη, η Λιντς μείωσε στο 74’ με πέναλτι του Ραφίνια όμως η Αρσεναλ είχε ένα ακόμα γκολ στο 84’ με τον Σμιθ-Ρόου έπειτα από ασίστ του Οντεγκααρντ για το τελικό 1-4.

Το παιχνίδι της Λιντς με την Άρσεναλ ήταν το μοναδικό της ημέρας στην Premier League που διεξήχθη καθώς όλα τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού...

ΑρσεναλΛιντςPremier League