Αθλητισμός|19.12.2021 12:48

Πόρτο: Κατηγορούν τον πρόεδρο ότι προσέλαβε μέντιουμ με παχυλή αμοιβή

Newsroom

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, η Πόρτο πληρώνει ένα… μέντιουμ για να εξασφαλίσει τον τίτλο του πορτογαλικού πρωταθλήματος - τέσσερα χρόνια μετά την αντίπαλο Μπενφίκα που θεωρήθηκε ότι θα έκανε το ίδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Madalena Aroso προσλήφθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα ως υπάλληλος του συλλόγου πριν από πέντε μήνες, επίσημα ως «γιατρός».

Και όπως αναφέρει η A Βola, ο Aroso αμείβεται με 15.000 ευρώ το μήνα από τον πορτογαλικό γίγαντα, που ισοδυναμεί με πάνω από 176.000 το χρόνο!

Οι ισχυρισμοί έχουν προκαλέσει μεγάλη οργή στους οπαδούς, καθώς ο… μάγος-γιατρός θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη υπάλληλος του συλλόγου με σημαντική διαφορά, εν μέσω των προσπαθειών του συλλόγου να συμβαδίσει με τους κανόνες του Financial Fair Play, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Aroso, που ισχυρίζεται πως είναι μέντιουμ και πως μπορεί να προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων, φέρεται να προσλήφθηκε το καλοκαίρι, για να βοηθήσει την Πόρτο να ανακτήσει τον τίτλο της Primeira Liga από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που τον κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στην κατηγορία, μπροστά από τη Σπόρτινγκ μόνο στη διαφορά τερμάτων, με την Μπενφίκα να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω.

Πίσω στο 2017, ο διευθυντής επικοινωνίας της Πόρτο, Francisco J. Marques, κατηγόρησε τον τότε πρόεδρο της Μπενφίκα, Luis Filipe Vieira - ο οποίος έκτοτε παραιτήθηκε μετά τη σύλληψή του για φορολογική απάτη - ότι είχε προσλάβει έναν… μάγο για να τη βοηθήσει να κερδίσει το πρωτάθλημα.

ΠορτογαλίαΠόρτο