Αθλητισμός|19.12.2021 21:30

Άλμα τετράδας για τον αποτελεσματικό Παναθηναϊκό με ΠΑΣ Γιάννινα!

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με 2-0 που τον φέρνει έπειτα από καιρό στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχοντας και ματς λιγότερο.

Το Τριφύλλι είχε την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία όταν στο 43' ο Σάλιακας «σημάδεψε» το δοκάρι με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο οι Πράσινοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ. Στο 54' ο Βιγιαφάνιες πάσαρε ωραία προς τον Χουάνκαρ, ο οποίος σέντραρε στην περιοχή, εκεί όπου ο Μαουρίσιο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Ο ΠΑΣ αναγκάστηκε να ανοιχτεί και ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε ακόμη ένα τέρμα. Και πάλι η φάση άρχισε απ' τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή κι ο Σάντσες με κεφαλιά σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Τριφυλλιού για το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (90' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (80' Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (67' Μακέντα), Καρλίτος (67' Βιτάλ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Περέα (76' Μέντες Μορέιρα), Σνάιντερ (85' Λώλης), Μιλιντσεάνου (86' Λιάσος), Γκαρντάβσκι (73' Μπρένερ), Πίρσμαν.

ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague