Αθλητισμός|20.12.2021 21:30

Πολύτιμη νίκη απ' τα έντεκα βήματα πήρε ο Άρης που πλησίασε την 6άδα

Newsroom

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Άρης επί του Ιωνικού στο Κλ. Βικελίδης χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμαρά. Ωστόσο οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να ανέλθουν στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ καθώς η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, διατήρησε τους Κρητικούς στο +1 και με παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και επικράτησε δίκαια του μαχητικού Ιωνικού.

Ο Άρης άρχισε το παιχνίδι με όρεξη στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ. Ήταν πιεστικός, δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες, όμως καμία απ' τις οχτώ τελικές που είχε στον στόχο δεν κατέληξαν στα δίχτυα, είτε λόγω του εξαιρετικού Χουτεσιώτη, είτε λόγω αναποτελεσματικότητας των μεσοεπιθετικών των Κιτρίνων. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η τεράστια ευκαιρία του Ιτούρμπε, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ του Ιωνικού, πλάσαρε αλλά ο Μύγας πρόλαβε κι απομάκρυνε στη γραμμή.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Άρης έφτασε άμεσα σ' αυτό που έψαχνε μανιωδώς στο πρώτο 45λεπτο. Ο Μύγας ανέτρεψε τον Μαντσίνι, ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι και ο Καμαρά ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0 στο 49' με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Άρης: Κουέστα, Λούμορ (78' Γκάνεα), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ματίγια (78' Μάνος), Σάσα, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (65' Γκάμα), Καμαρά.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρομαό (45' Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας (88' Βαφέας), Καμπράλ, Κάνιας (88' Ματσούκας), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Μάναλης, Λένις.

Ιωνικός ΝικαίαςSuperLeagueΑρης