Αθλητισμός|22.12.2021 19:15

Κύπελλο Ελλάδας: Με άγχος στην οχτάδα ο Παναιτωλικός

Newsroom

Με πολύ άγχος και σασπένς ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την οχτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Αγρινίου που είχε νικήσει 1-0 στην έδρα της Νίκης Βόλου στο πρώτο παιχνίδι, έφτασε στο ίδιο σκορ και στη ρεβάνς με γκολ του Βέργου στο 94' αλλά προηγουμένως, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι για το 0-1! 

Ο Παναιτωλικός έχοντας το προβάδισμα μπήκε πιο νωχελικά στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Ούτε όμως απείλησαν μέχρι το 72' οπότε άγγιξαν το γκολ με τον Τζοβάρα, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ροντρίγκες που απέκρουσε σωτήρια. Η Νίκη είχε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία στο 91' με μονοκόματο σουτ του Μιράντα που τράνταξε το δοκάρι του Παναιτωλικού που τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 94' με πλασέ του Βέργου.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (83΄Αποστολάκης), Μαλής, Κορνέλιους, Περέιρα (56΄Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (83΄Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (64΄Τσιγγάρας), Καρέλης (83΄Μπαρμπόσα).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιαπίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (89΄Τζιώρας), Τσουκαλάς (84΄’Μέτσε), Παναγιωτίδης, Ανδρέου (74΄Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης.

ΠαναιτωλικόςΚύπελλο Ελλάδας