Αθλητισμός|23.12.2021 18:59

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε στην οχτάδα ο Παναθηναϊκός με... επαγγελματική ισοπαλία!

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος απ' τον Βόλο, πήρε ισοπαλία (0-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πράσινοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν μια ευρεία νίκη, δεν σκόραραν, αγχώθηκαν (λίγο) στο φινάλε αλλά δεν απειλήθηκαν καθόλου απ' τη θεσσαλική ομάδα και δίκαια έφτασαν στην πρόκριση που κρίθηκε χάρη στη νίκη με 2-1 στη Λεωφόρο προ εβδομάδων.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να καθαρίσει το ματς από νωρίς και προτού συμπληρωθεί το πεντάλεπτο είχε χάσει ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Βιγιαφάνιες και τον Μαουρίσιο, ενώ απείλησε ξανά στο 19' με τον Χατζηγιοβάνη και στο 27' με τον Βέλεθ, ο οποίος σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι Πράσινοι κράτησαν μακριά απ' το τέρμα τους τον Βόλο που δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο φινάλε με Μακέντα και Μαουρίσιο που σούταραν άουτ και στο δοκάρι. Ο Βόλος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρίλο στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Παλάσιος προτού σκοράρει. 

Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Ρεγκατίν, Τσοκάνης (54’ Ορός), Σοάρες (79’ Ροσέρο), Φερνάντες, Μπαριέντος (72’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φαν Βεέρτ.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (87’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (87’ Λούντκβιστ), Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης).

ΠαναθηναϊκόςΚύπελλο ΕλλάδαςΒόλος ΝΠΣ