Αθλητισμός|23.12.2021 21:17

Κύπελλο Ελλάδας: Σφράγισε το εισιτήριο για την 8άδα η ΑΕΚ

Newsroom

Το τυπικό μέρος της πρόκρισης της ΑΕΚ στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής, όπου η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κηφισιά.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολιών για την ομάδα που θα κατακτούσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι έτσι η ρεβάνς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» στο 55΄, ενώ ο Τετέι ισοφάρισε για τη Κηφισιά στο 73΄.

Ο Αργύρης Γιαννίκης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον 23χρονο Μυστακόπουλο, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Β΄ ομάδας που προωθείται και ντεμπουτάρει στην πρώτη.

Κηφισιά: (Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83 Παυλάκης), Πρίτσας (66΄ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58΄ Καλλέργης), Καραγκούνης (58΄ Φερέιρα), Κρητικός (66΄ Τετέι).

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58΄ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (83΄ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66΄ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

ΑΕΚΚύπελλο ΕλλάδαςΚηφισιά