Αθλητισμός|25.12.2021 22:12

Κρούσμα κορονοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Newsroom

Λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Η έξαρση του κορονοϊού φαίνεται και στην αύξηση των κρουσμάτων που υπάρχει πλέον και στις ομάδες. Και εκείνο που ανησυχεί τους Πειραιώτες είναι, ότι όπως έχει φανεί το τελευταίο διάστημα και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ο κίνδυνος διασποράς είναι πιθανός, όπως έχει συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αρμάνι Μιλάνο.

Σημειωτέον ότι πριν από περίπου 48 ώρες, οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, που πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα, ενός παίκτη κι ενός μέλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:  «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid 19. Το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ υποβλήθηκαν σήμερα (25/12) σε νέα PCR».

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο απέναντι στον Ιωνικό (26/12, 17:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ για τη Euroleague έπεται το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (29/12, 21:00).

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΚορονοϊόςEuroleague