Premier League: Ανατροπή με Λουκάκου και νίκη για την Τσέλσι
NewsroomΟ Ζορζίνιο πέτυχε δύο πέναλτι, όμως ο Λουκάκου ήταν εκείνος που επέστρεψε στα γκολ και οδήγησε την Τσέλσι σε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην Αστον Βίλα με 1-3 κατά τη διάρκεια της Boxing Day στην Premier League.
Επειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα του Τόμας Τούχελ επέστρεψε στις νίκες και με ένα ματς περισσότερο έπιασε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -6 απ' την προπορευόμενη Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε με 6-3 τη Λέστερ νωρίτερα.
Αν και βρέθηκαν να χάνουν, οι Μπλε γύρισαν την κατάσταση κόντρα στην Αστον Βίλα, που δεν είχε τον προπονητή της Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο λόγω Covid-19. Με τον Ρομέλου Λουκάκου να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τις 11 Σεπτεμβρίου (όταν το είχε κάνει και πάλι σε βάρος των Χωριάτων) το 1-0 έγινε 1-2, ενώ ο Ζορζίνιο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι διαμόρφωσε το 1-3 φτάνοντας τα έξι γκολ στην Premier League.
- Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια
- Ηλεκτρονικές απάτες: Πώς έκαναν «φτερά» από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου πάνω από 150.000 ευρώ
- Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο - Μυστήριο με την πορεία του ιστιοφόρου και το σημείωμα
- Συναγερμός στην Ευρώπη για τη σαλμονέλα: 306 κρούσματα στο Βέλγιο - Ανάκληση αυγών σε 8 ακόμη χώρες