Αθλητισμός|27.12.2021 23:13

Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Newsroom

Ξέφυγε η κατάσταση στον μπασκετικό Ολυμπιακό καθώς πλέον η διασπορά του κορονοϊού είναι μεγάλη. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τέσσερα νέα κρούσματα, γεγονός που τους φέρνει συνολικά στα πέντε. Στη διάρκεια της ημέρας και ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα...

Οι Πειραιώτες, περίπου 48 ώρες προτού υποδεχθούν στο ΣΕΦ την ΤΣΣΚΑ (29/12) για την 18η αγωνιστική της Euroleague, μετρούν πέντε κρούσματα, τα τέσσερα εκ των οποίων -κατά πληροφορίες- αφορούν σε παίκτες της ομάδας. Είχε προηγηθεί, ανήμερα των Χριστουγέννων και δύο μέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο θετικό δείγμα στους «ερυθρόλευκους», που πλέον, μία μέρα μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ιωνικό, έβγαλαν τέσσερα νέα κρούσματα στον καθιερωμένο έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκαν άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν αύριο (28/12) σε νέο έλεγχο».

μετάλλαξη ΌμικρονEuroleagueΚορονοϊόςΟλυμπιακός