Αθλητισμός|27.12.2021 23:45

ΠΑΟΚ: «Μέτρα με τιμωρητική διάθεση - Μίνιμουμ 30% χωρητικότητας ανά θύρα»

Newsroom

Για μέτρα που κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση και έχουν τιμωρητική διάθεση απέναντι σε ανθρώπους που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού κι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ για την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει ανώτατο όριο παρουσίας στα γήπεδα τα 1.000 άτομα. Μάλιστα, ο Δικέφαλος καταθέτει την πρότασή του για μειωμένη μεν παρουσία αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα...

Η θέση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα των κυβερνητικών μέτρων που ελήφθησαν για τα γήπεδα, ωστόσο θα καταστήσει σαφές στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League που ορίστηκε για την Τρίτη (28/12) ότι πρόκειται για αποφάσεις που κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση και λειτουργούν τιμωρητικά απέναντι στους φιλάθλους που έχουν εμβολιασθεί κι είναι κάτοχοι διαρκείας.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα μέτρο που κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την κρίσιμη απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους» αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και προσθέτει ότι «εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους».

SuperLeagueΚορονοϊόςΠΑΟΚμετάλλαξη Όμικρον