Αθλητισμός|28.12.2021 00:12

Premier League: Τρομερός Ντε Χέα, έσωσε τη Γιουνάιτεντ από ήττα στο Νιούκαστλ με ασύλληπτη επέμβαση!

Newsroom

Μόνος του ο Καβάνι δεν ήταν αρκετός για να οδηγήσει στη νίκη τη μέτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που... φλέρταρε επικίνδυνα με την ήττα για τη 19η αγωνιστική της Premier League. Η παρουσία όμως του τρομερού Ντε Χέα ήταν ικανή για να την αποτρέψει απέναντι στην εκπληκτική και αναγεννημένη Νιούκαστλ που άξιζε περισσότερα απ' τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Μετά από τρεις σερί νίκες, η Γιουνάιτεντ του Ράλφ Ράνγκνικ έδειξε ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια στο ποδόσφαιρο. Οι Κόκκινοι Διάβολοι επέστρεψαν στις χαμηλές πτήσεις, δεν απέφυγαν την γκέλα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κι έμειναν στο -7 από την τέταρτη Άρσεναλ, έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα.

Από την άλλη πλευρά, η Νιούκαστλ, που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, έδειξε ότι με τον Έντι Χάου στον πάγκο γίνεται ανταγωνιστική κι άκρως επικίνδυνη. Παραμένει όμως στην επικίνδυνη ζώνη.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Σεν Μαξιμέν με καταπληκτικό γκολ, ενώ ισοφάρισε για τη Γιουνάιτεντ ο Καβάνι στο 71' με διπλή προσπάθεια. Ωστόσο το highlight του αγώνα ήταν η ασύλληπτη απόκρουση που πραγματοποίησε ο Ντε Χέα στο 88' σε σουτ του Αλμιρόν, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Μέρφι.

ΝιούκαστλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΝταβιντ Ντε Χέα