Αθλητισμός|31.12.2021 08:00

Η φανέλα του ΟΦΗ κατακτά το NBA: Ο Λαμέλο Μολ και η Τζίνι Μπας ποζάρουν μαζί της

Newsroom

Τον κόσμο του NBA κατακτά η φανέλα του ΟΦΗ καθώς μέσα σε λίγες μόλις ώρες έχουν φωτογραφηθεί με εμφανίσεις των κρητικών τόσο ο σταρ των Σάρλοτ Χόρνετς Λαμέλο Μπολ, όσο και η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας.

Ο Λαμέλο, ο οποίος πόζαρε πρώτος, προτίμησε να φωτογραφηθεί με την παραδοσιακή ασπρόμαυρη εμφάνιση του ΟΦΗ, ενώ το αφεντικό των Λέικερες επέλεξε την τρίτη, μοβ εμφάνιση του συλλόγου από το Ηράκλειο, η οποία μάλιστα έχει εμπνευστεί από το μοβ των Λέικερες.

«Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για την ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, από την 3η φετινή μοβ εμφάνιση του ΟΦΗ η οποία είναι εμπνευσμένη από την ιστορικότερη ομάδα του ΝΒΑ με τα 17 πρωταθλήματα» έγραψε η κρητική ΠΑΕ στο Twitter.

Για την αντίστοιχη φωτογραφία του σούπερ σταρ των Χόρνετς, ο οποίος μόλις στη δεύτερη σεζόν του στο NBA έχει εδραιωθεί σαν ένα από τα μεγάλα ταλέντα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, η ΠΑΕ ΟΦΗ έγραψε στο Twitter.

«Ευχαριστούμε LaMelo Ball και Charlotte Hornets για την υποστήριξη! Σας ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε κι εσείς το στόχο της εισόδου στα playoffs της φετινής σεζόν».

Λος Άντζελες ΛέικερςΟΦΗNBA