Αθλητισμός|31.01.2019 15:34

Διχασμένο το καλλιτεχνικό πατινάζ από το προκλητικό διάφανο κορμάκι (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Ένα διάφανο µαύρο κορµάκι που επέλεξε για την παρουσία της η 24χρονη Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάντρα Στεπάνοβα απογείωσε τους θαυµαστές της, αλλά δίχασε το κοινό για την εµφάνισή της, αφήνοντας σε δεύτερη µοίρα ακόµα και το πρωτότυπο πρόγραµµά της µε τον παρτενέρ της Ιβάν Μπούκιν. Η Στεπάνοβα και ο Μπούκιν αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Γκαλά Σόου που γίνεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Το σενάριο του προγράµµατος ήταν µία ιστορία αγάπης δύο νέων και αρχικά το ζευγάρι ήταν ξαπλωµένο στον πάγο. Η αισθησιακή Στεπάνοβα έδωσε ρεσιτάλ. Οταν µάλιστα οι προβολείς φώτισαν το κορµί της, κατάφερε να καρφώσει πάνω της όλα τα βλέµµατα των θεατών και των τηλεθεατών, που θα µείνουν µε την απορία εάν φορούσε εσώρουχα ή ήταν εντελώς γυµνή κάνω από τη διάφανη µαύρη εφαρµοστή φόρµα.

 

Αντιδράσεις

«Την επόµενη φορά να κάνει πατινάζ ολόγυµνη» σχολίασε ένας χρήστης στο YouTube, ενώ στο Facebook τέθηκε µέχρι και ψηφοφορία µε το ερώτηµα εάν η Αλεξάντρα ήταν γυµνή ή υπήρχε εσωτερική επένδυση στη φόρµα στο χρώµα του δέρµατος. «Είδα πολύ περισσότερα και από τη µαµά της» έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter, ωστόσο εκπρόσωποι της διοργάνωσης που κράτησαν την ανωνυµία τους ανέφεραν πως «η εµφάνιση της Αλεξάντρα δεν ήταν σκανδαλιστική και άλλωστε οι δύο συγκεκριµένοι αθλητές έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους µε σωστές και καλές παρουσίες σε κορυφαίες διοργανώσεις».

T

Μοναδικός παρτενέρ

Η Στεπάνοβα και ο Μπούκιν έχουν πέντε µετάλλια στο πρωτάθληµα της Ρωσίας και έχουν κατακτήσει τρία µετάλλια στο Ευρωπαϊκό Γκαλά Σόου (ασηµένιο το 2019 και δύο χάλκινα το 2015 και το 2018). Κατάγονται από την Αγία Πετρούπολη. Η Στεπάνοβα αρχικά ασχολήθηκε µε τα άλµατα, αλλά επειδή είχε µακριά πόδια ο τότε προπονητής της την καθοδήγησε στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Ο Μπούκιν είναι ο µοναδικός παρτενέρ στην καριέρα της Στεπάνοβα και είναι µαζί εδώ και 13 χρόνια, δηλαδή από τότε που η Αλεξάντρα ήταν 11 ετών

καλλιτεχνικό πατινάζ