La Liga: Ήττα-σοκ για Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς της χρονιάς!
NewsroomΤρεις μήνες μετά την ήττα από την Εσπανιόλ, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε ξανά στη La Liga. Η Βασίλισσα, που είχε να χάσει απ' τις 3 Οκτωβρίου, έκανε κακό ποδαρικό στο 2022 καθώς στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς ηττήθηκε στην έδρα της Χετάφε με 1-0.
Οι Blancos πλήρωσαν την γκάφα του Εντερ Μιλιτάο νωρίς στον αγώνα (9') και μολονότι βρίσκονται στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη, έχουν δύο ματς περισσότερα. Από την άλλη πλευρά όμως, η Χετάφε, που νίκησε τη Ρεάλ για πρώτη φορά μετά το 2012, πήρε ένα μεγάλο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή.
Ο Μιλιτάο έκανε τραγικό λάθος στο 9’ χάνοντας την μπάλα ως τελευταίος παίκτης και ο Ενές Ουνάλ την πήρε και εκτέλεσε τον Κουρτουά. Ηταν το πρώτο γκολ για το νέο έτος στη La Liga και το έκτο του Τούρκου άσου από τα δέκα της Χετάφε σε ολόκληρη της σεζόν.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»