Αθλητισμός|03.01.2022 09:54

Άρχισε τη χρονιά με νίκη η Σάκκαρη: Αγχώθηκε αλλά επικράτησε στην Αδελαΐδα

Newsroom

Αγχώθηκε, δυσκολεύτηκε αλλά η Μαρία Σάκκαρη στο τέλος της ημέρας έκανε τη... δουλειά καθώς νίκησε με 2-1 σετ (6-2, 0-6, 6-4) σε δύο ώρες και πέντε λεπτά την Ταμάρα Ζίντανσεκ (Νο. 30) και πέρασε στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Αδελαΐδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο 6 στον κόσμο, κυριάρχησε εύκολα στο πρώτο σετ, επικρατώντας με 6-2, όμως στο δεύτερο σετ έπαιξε σαν να μην ήταν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να το χάσει με 0-6 απ' τη Σλοβένα αντίπαλό της!

Ωστόσο στο τρίτο και καθοριστικό σετ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κάνοντας δυνατό ξεκίνημα καθώς βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Στη συνέχεια χαλάρωσε γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στη Ζίντανσεκ να ισοφαρίσει σε 3-3. Η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς για το 4-3, όπως και η Σλοβένα για το 4-4, όμως η Μαρία αφού κυριάρχησε στο σερβίς της (5-4), έκανε το μπρέικ στη συνέχεια κι έφτασε στο 6-4 κατακτώντας τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση (16), όπου θα παίξει είτε με τη Σέλμπι Ρότζερς είτε με qualifier.

Πάντως, η Σάκκαρη δεν έμεινε ευχαριστημένη από την εμφάνιση της, τονίζοντας πως αυτό που κρατάει είναι μόνο το αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το ματς: «Δεν ένιωθα καλά για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από την πλευρά μου, αλλά κατάφερα να βρω τον τρόπο και να νικήσω, κάτι που ορισμένες φορές είναι αρκετό. Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον δεύτερο γύρο».

Μαρία ΣάκκαρηΤένιςειδήσεις τώραWTA Αδελαΐδα