Αθλητισμός|03.01.2022 21:43
Ανακοίνωσε 13 κρούσματα κορονοϊού ο Παναιτωλικός! Αναβάλλεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
NewsroomΔύο ημέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε 13 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές!
Βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν θεσπιστεί, η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Super League θα αναβληθεί, διότι τα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου ξεπερνούν τα επτά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει: «Κατά τους ελέγχους PCR για covid-19 που πραγματοποιεί η ομάδα μας ανιχνεύτηκαν συνολικά δεκατρία (13) θετικά δείγματα. Αφορούν δέκα ποδοσφαιριστές, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και ένα στέλεχος της ΠΑΕ. Εφαρμόζεται πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημερώθηκαν οι Υγειονομικές και ποδοσφαιρικές αρχές».
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά