Αθλητισμός|04.01.2022 19:36

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε Ιωνικό και κορονοϊό με... εμβόλιο Περέα!

Newsroom

Ιδανικά εκκίνησε το 2022 ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ξεπέρασε τα προβλήματα με τον κορονοϊό και επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στους Ζωσιμάδες στο άνοιγμα της αυλαίας της 16ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από δύο σερί ήττες και ανέβηκε στην τέταρτη θέση προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό, που όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο ΠΑΣ που παρατάχθηκε με ελλείψεις λόγω Covid-19, με 16μελη αποστολή, με τον πρωτάρη γκολκίπερ Σούλη και δίχως δεύτερο τερματοφύλακα (!), έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη χάρη στο τέταρτο εφετινό γκολ του Χουάν Περέα. Στο 51’ ο Μιλιντσεάνου που βρέθηκε τετ-α-τετ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουτεσιώτη, αλλά ο επερχόμενος Κολομβιανός έγραψε από κοντά το τελικό 1-0.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά τελικά γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του παραμένοντας στην ενδέκατη θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ (46’ λ. τρ. Μορέιρα), Περέα (90'+2' Σιόντης), Μιλιντσεάνου (82’ Μίνα).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (75’ Κάνιας), Βαλεριάνος, Ρομαό, Λένις (59’ Καμπράλ), Ντάλσιο, Άοσμαν, Μάναλης (59’ Τουράμ), Κιάκος (59’ Μάντζης).

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΙωνικός Νικαίας