Αθλητισμός|07.01.2022 19:21

Super League: Αναβλήθηκαν τα ματς Άρης - Ατρόμητος και Παναιτωλικός - Λαμία, ορίστηκε το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Newsroom

Η Super League αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο τα κρούσματα κορονοϊού που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν αρκετές ομάδες δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη Λίγκα. Κάπως έτσι, λίγη ώρα μετά την απόφαση για συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας, ανακοινώθηκαν δύο αναβολές!

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο και αυτό του Παναιτωλικό με τη Λαμία αναβλήθηκαν για μεταγενέστερη ημερομηνία για προληπτικούς λόγους καθώς υπάρχουν κρούσματα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Παράλληλα όμως, η Λίγκα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και Βόλος - Απόλλων Σμύρνης που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω κορονοϊού. Το παιχνίδι του Δικεφάλου για τη 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:15, ενώ το Βόλος - Απόλλων Σμύρνης για τη 15η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: «Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

ΑρηςΠαναιτωλικόςSuperLeagueΠΑΟΚΛαμία ΠΑΕΑτρόμητος