Αθλητισμός|14.01.2022 20:26

Δράμα για τον Νταντσένκο της ΑΕΚ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σύζυγός του τη μέρα της μεταγραφής του!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ένα αδιανόητο δράμα ζει τις τελευταίες ώρες ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος τη μέρα που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ στη Ζόρια, έχασε τη σύζυγό του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ουκρανία. Ο άσος της Ένωσης το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στην ουκρανική ομάδα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο 27χρονος Ουκρανός μπακ βίωσε μια ασύλληπτη τραγωδία καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, η σύζυγός του σκοτώθηκε σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο έξω από την Οδησσό. Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό. Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε αρχικά με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας, ενώ στη συνέχεια τράκαρε και με ένα φορτηγό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες, αλλά δυστυχώς η άτυχη γυναίκα είχε σκοτωθεί ακαριαία. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, πρόκειται για τη Βικτόρια Νταντσένκο, σύζυγο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, ο Νταντσένκο μόλις είχε υπογράψει το συμβόλαιό του κι αφού φωτογραφήθηκε αμέριμνος για τις επίσημες ανακοινώσεις του κλαμπ, λίγα λεπτά αργότερα ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Επίσης, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει με προορισμό το Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Όπως προκύπτει το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της...

ΑΕΚτροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώραΟυκρανίαΖόριαΟλεγκ Νταντσένκο