Αθλητισμός|15.01.2022 19:11

Με εκτελεστή Σόνι και φύλακα Παπαδόπουλο ο Αστέρας «καθάρισε» τον Βόλο

Newsroom

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής που θα έκρινε ποια από τις δύο ομάδες θα μπορούσε μετά το τέλος του να έχει πλέον πιο... ορατό τον στόχο της εξάδας!

Ο Βόλος είχε τις μεγάλες φάσεις στο «Θ. Κολοκοτρώνης», όμως απέναντί του βρήκε έναν εκπληκτικό Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έπιασε ό,τι πήγε προς την εστία του. Η ομάδα του Ράσταβατς αντίθετα, εκμεταλλεύθηκε τη δική της μεγάλη ευκαιρία με τον πρώτο σκόρερ της φέτος, Σόνι, και έτσι με το 1-0 πήρε το «τρίποντο» που την έστειλε στους 23 βαθμούς και -έστω προσωρινά- την 7η θέση. Οι Αρκάδες συνεχίζουν έτσι το καλό τους «φεγγάρι», με τη δεύτερη σερί νίκη τους και τρία στα τελευταία πέντε, μαζί με μια ισοπαλία. Επιπλέον, ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός, με το «μηδέν» στην άμυνά του στα τέσσερα τελευταία. Αντίθετα, ο Βόλος έμεινε χωρίς νίκη για έβδομο σερί εκτός έδρας ματς, με το πρώτο του μακριά από τη Μαγνησία για φέτος που δεν σκοράρει καν.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένθα (87' Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65' Βαλιέντε), Σίτο (82' Κρέσπι), Ριέρα (65' Τιλίκα), Σόνι (88' Καπίγια), Μπαράλες.

Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν (89' Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66' Ροσέρο), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςΒόλος ΝΠΣ