Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ
NewsroomΔεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην ΑΕΚ πριν από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (19/1). Στον επανέλεγχο που έγινε μετά το κρούσμα που προέκυψε στους ελέγχους της Δευτέρας, ακόμη ένας παίκτης της Ενωσης βρέθηκε θετικός και άμεσα τέθηκε σε καραντίνα ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με προβλήματα καθώς πέραν των δύο κρουσμάτων, που δύσκολα θα προλάβουν και το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Νόρντιν Άμραμπατ έμεινε εκτός λόγω κάκωσης στην κνήμη και ο Γέβγεν Σάκχοφ με πρόβλημα στη γάμπα. Επίσης για διάφορους λόγους στην αποστολή δεν μετέχουν οι Στάνκοβιτς, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Αραούχο.
Έτσι, ο Αργύρης Γιαννίκης κάλεσε 21 άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις τερματοφύλακες, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της Β΄ ομάδας, Χρήστο Γιούση. Η αποστολή: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο