Αθλητισμός|19.01.2022 23:54

Πρόταση 5 εκατ. ευρώ για Σβιντέρσκι απ' το MLS! Φεύγει οριστικά ο Πολωνός απ' τον ΠΑΟΚ

Newsroom

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Charlotte FC απ' το αμερικάνικο MLS για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρολ Σβιντέρσκι! Οι Θεσσαλονικείς πήραν στα χέρια τους πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Πολωνό φορ, ο οποίος εξαρχής δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήχησαν σειρήνες για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο τραπέζι του Δικεφάλου πρόταση ύψους πέντε εκατ. ευρώ και κάπως έτσι προέκυψε... συμφωνία! Η πρόταση κρίνεται εξαιρετική, τα λεφτά είναι πολλά, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έπαιξε ρόλο στις διαπραγματεύσεις καθώς αναζητεί μια νέα πρόκληση, και όλα δείχνουν... μεταγραφή. Υπό αυτό το πρίσμα ο Σβιντέρσκι, κορυφαίος σκόρερ του Δικεφάλου την τελευταία διετία, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Ο Σφιντέρσκι αναμένεται άμεσα να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη καθώς προέχουν τα διαδικαστικά και όλα όσα αφορούν τη νέα σελίδα της καριέρας του. Ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με απολογισμό 134 συμμετοχές, 35 γκολ και 14 ασίστ, κατέκτησε τίτλους (ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα) και κέρδισε μια σταθερή θέση στην Εθνική Πολωνίας. Ήρθε στον Δικέφαλο σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια, στις 19 Ιανουαρίου 2019!

Κάρολ ΣβιντέρσκιMLSειδήσεις τώραΠΑΟΚ