Αθλητισμός|23.01.2022 19:10

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ, σάρωσε τον Βόλο με 0-4! Γκολ στο ντεμπούτο του ο Σάστρε

Newsroom

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, όπου κυριάρχησε ολοκληρωτικά και πέτυχε μια ευρεία νίκη με 4-0 για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος που παραμένει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις απ' τις 9 Δεκεμβρίου 2021, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε σε ένα εντυπωσιακό σκορ με πλουραλισμό στο παιχνίδι του και στο σκοράρισμα. Το πάθημα της Τούμπας έγινε μάθημα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που στο μεταξύ τους ματς του α' γύρου, μολονότι προηγήθηκε με 4-1... κατόρθωσε να τελειώσει το ματς με 4-4!

Το σκορ άνοιξε στο 20' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχισκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Κούρτιτς, ο οποίος έφτασε τα 13 τέρματα στη Super League.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε όρεξη για... περιπέτειες και πολύ γρήγορα καθάρισε το ματς παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας στο 29' με κεφαλιά του Ίνγκασον, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-2.

Στο ίδιο μοτίβο παίχτηκε και το β' ημίχρονο με τον Γιοάν Σάστρε να ανοίγει λογαριασμό στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο. Ο Ισπανός δεξιός μπακ, ο οποίος έπαιξε βασικός πέτυχε το 0-3 στο 64' έπειτα από ανέβασμα στην αντίπαλη περιοχή και ωραίο τελείωμα, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τσούμπα Άκπομ στο 73'.

Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το ροτέισον και να δώσει χρόνο αλλά και ανάσες σε παίκτες, ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87' Τερεζίου), Μπαρτόλο (46' Ρεγκατέν), Ορός (77' Σοάρες), Φερνάντες (85' Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (76' Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (80' Εσίτι), Τσιγγάρας, Αντρ. Ζίβκοβιτς (76' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72' Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Άκπομ (80' Τσόλακ).

SuperLeagueΠΑΟΚειδήσεις τώραΒόλος ΝΠΣ