Αθλητισμός|23.01.2022 20:11

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ρεάλ Μαδρίτης: Σώθηκε από ήττα ενώ έχανε 0-2 στο 82'!

Newsroom

Ακόμη κι όταν όλα της πάνε στραβά, η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι βρίσκει τον τρόπο για να σωθεί. Κι όλα δείχνουν ότι το εφετινό πρωτάθλημα στη La Liga δεν θα χαθεί με τίποτα για τους Μερένχες, οι οποίοι αν και βρέθηκαν σε κακή μέρα, έσωσαν την παρτίδα με επικό come back. Η Βασίλισσα παρότι έχανε με 0-2 από την Έλτσε μέχρι το 82ο λεπτό, βρήκε τρόπο για να ισοφαρίσει 2-2 και να σώσει τον βαθμό παραμένοντας στο +4 από τη δεύτερη Σεβίλλη.

Στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης στο Μαρτίνεθ Βαλέρο, η Έλτσε έφτασε το μεταξύ τους ματς στην παράταση. Προηγήθηκε ξανά αλλά η Ρεάλ με δύο γκολ του Ίσκο και του Αζάρ γύρισε το ματς και πήρε την πρόκριση. Αυτή τη φορά, η Έλτσε παρότι έζησε το όνειρο ενός μεγάλου «διπλού» στο Μπερναμπέου, πληγώθηκε ξανά. Μέχρι το 82ο λεπτό νικούσε 0-2 έχοντας τους... οιωνούς υπέρ της.

Ο Μπενζεμά έχασε το πρώτο πέναλτι με τη φανέλα της Ρεάλ (33’) και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Η Έλτσε τα έβαζε όλα, ο γκολκίπερ της τα έπιανε όλα και όλα έμοιζαν ιδανικά. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ πάγωσε το Μπερναμπέου (42’, 0-1), όμως εκεί που οι Μαδριλένοι... σοκαρίστηκαν ήταν όταν ο Μίγια έγραψε το 0-2 στο 76’.

Οι περισσότερες ομάδες στον κόσμο θα πετούσαν λευκή σημαία, όχι όμως η Ρεάλ Μαδρίτης. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μόντριτς στο 82' και κεφαλιά του Μιλιτάο στο 92' το 0-2 έγινε 2-2 και η Ρεάλ διατηρεί το +4 απ' τη Σεβίλλη.

Ελτσεειδήσεις τώραΡεαλ ΜαδρίτηςLa Liga