Αθλητισμός|02.02.2019 16:43

ΠΑΟΚ: Με Ενρίκε στο ΟΑΚΑ, εκτός ο Κάνιας

Αντώνης Τσακαλέας

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, το πρωί του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε και σήμερα τον Χοσέ Κάνιας να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με τον Ισπανό μέσο να μένει στη λίστα των τραυματιών μαζί με τον Βέρνμπλουμ. Στη λίστα των τιμωρημένων βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, που εκτίει τη μια εκ των δυο αγωνιστικών ποινής καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Η μοναδική «έκπληξη» στην ανακοίνωση της 18άδας έχει να κάνει με τη παρουσία του Πέντρο Ενρίκε σε αυτή. Ο Βραζιλιάνος ακραίος, με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας παρουσίας στις προπονήσεις, μπήκε στα πλάνα του προπονητή των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά, οι 18 που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ και Σβιντέρσκι,

Στη Θεσσαλονίκη, πλην όσων βρίσκονται στις λίστες τραυματιών και τιμωρημένων έμειναν οι Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Γλύκος, Σιαμπάνης, Λύρατζης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Μπαλογιάννης, Καρέλης. 

Οσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Πέδρο ΕνρίκεΠΑΟΚΧοσέ Κάνιας