Αθλητισμός|27.01.2022 20:57

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 ο Πέδρο Μαρτίνς! Υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του

Newsroom

Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακός συνεχίζουν την κοινή πορεία τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους και υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Ο 51χρονος Μαρτίνς ανέλαβε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και επί των ημερών του οι Πειραιώτες, αφού έχασαν τον τίτλο του 2019, πανηγύρισαν την κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων (2019-20 και 2020-21) κι ένα Κύπελλο (2019-20), ενώ και εφέτος οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της Super League και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Έχει απολογισμό 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Ίβηρας κόουτς βρέθηκε το απόγεμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού συνομίλησε με τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη, ακολούθως έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο το οποίο, εφόσον το ολοκληρώσει, θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου που θα έχει συμπληρώσει μια εξαετία -και μάλιστα συνεχόμενη- στον πάγκο της ομάδας.

O Μαρτίνς δήλωσε μετά το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη υπερηφάνεια αυτό που ζω αυτή τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που αρέσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό».

προπονητήςΟλυμπιακόςΠέδρο Μαρτίνς