Αθλητισμός|29.01.2022 17:00

Κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού ο Αστέρας Τρίπολης - «Πάγωσε» τη Λεωφόρο και πανηγύρισε μεγάλη νίκη

Newsroom

Είναι ο κακός του δαίμονας και το αποδεικνύει κάθε χρόνο στο γήπεδο. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε και πάλι ζημιά στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο. Η αρκαδική ομάδα επικράτησε 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες και διατήρησε την παράδοση την θέλει να μην χάνει απ' τους Πράσινους την τελευταία τριετία.

Ο Αστέρας κατόρθωσε να φύγει απ' την έδρα του Παναθηναϊκού για τρίτη σερί σεζόν με θετικό αποτελέσμα (είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με 2-2 και 0-0), ενώ παρέμεινε αήττητος για έβδομο (!) σερί μεταξύ τους ματς με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυναμικό ιδίως απ' την πλευρά των παικτών του Αστέρα που κατόρθωσαν να μπλοκάρουν τα επιθετικά όπλα των Πρασίνων. Μολονότι η ομάδα της Τρίπολης έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μουνάφο στο 73' βρήκε το νικητήριο γκολ με πέναλτι του Μπαράλες έπειτα από υπόδειξη του VAR στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δει τη φάση προτού δώσει το πέναλτι.

Οι Πράσινοι προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα στο φινάλε, ο Αϊτόρ ισοφάρισε στο 90' αλλά και πάλι το VAR έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς το γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης), Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Τασουλής (73’ Άλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Καπίγια (66’ Ριέρα), Σόνι (73’ Μπαράλες), Ρεγκίς Κρέσπι.

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης