Αθλητισμός|30.01.2022 17:00

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην τετράδα!

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League έχοντας ένα ματς περισσότερο. Οι Γιαννιώτες επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα, ο οποίος παρέμεινε κολλημένος στην ουρά της βαθμολογίας αγνοώντας για έντεκα σερί ματς και τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα απ' τις 23 Οκτωβρίου!

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με γκολ του Πίρσμαν στο 25' έπειτα από ωραία πάσα του Γκαρντάβσκι και σφράγισε τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε στο 78'. Ο Αργεντινός σκόραρε για έκτη φορά στο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες (89' Λώλης), Στάνκο, Λιάσος (80' Οικονομόπουλος), Γκαρντάβσκι (68' Μπρένερ), Περέα.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Κραγιόπουλος (61' Τσιλούλης), Ρόγκνε, Λισγάρας (46' Μαρτίνες), Κάστρο, Φατιόν (46' Φαν Λα Πάρα), Τουτουαρίμα, Παμλίδης (61' Γιακιμόβσκι), Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης (75' Ντάουντα).

ΠΑΣ ΓιάννιναΑπόλλων ΣμύρνηςSuperLeague