Αθλητισμός|30.01.2022 17:00

«Εκτέλεση» του Παναιτωλικού απ' τα 11 βήματα! Ο Άρης πέρασε απ' το Αγρίνιο με δύο πέναλτι - Έξαλλος ο Αναστασίου με Τζήλο

Newsroom

Με... εκτέλεση απ' τα 11 βήματα ο Άρης έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί του Παναιτωλικού που προερχόταν από τρεις νίκες επί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ. Οι Κίτρινοι επικράτησαν 2-0 στο Αγρίνιο, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν πολύ σοβαρά παράπονα απ' τη διαιτησία του Τζήλου, ο οποίος με τα σφυρίγματά του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το πρόσφατο ματς του Κυπέλλου, όπου οι παίκτες του Άρη αστόχησαν σε δύο πέναλτι, αυτή τη φορά δεν άφησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάει χαμένη κι επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες και για πρώτη φορά το 2022.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τζήλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Άρη σε... γλίστρημα του Εντιαγέ, με τον VAR Ζαμπάλα να μη... βλέπει το λάθος και ως εκ τούτου να μην διαφωνεί με την απόφαση του διαιτητή. Ο Ματίγια ευστόχησε από τα 11 βήματα, σκοράροντας το πρώτο γκολ του Άρη για το 2022 σφίγγοντας γροθιές και... γεννητικά όργανα κατά τον πανηγυρισμό του!

Στο 20’ ο Τζήλος προσέφερε και δεύτερο πέναλτι στους στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, αυτή τη φορά σε πτώση του Μαντσίνι μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μελίσσα. Ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-2 νικώντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Τα δύο πέναλτι και οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, ακόμη και του συνήθως ψύχραιμου Γιάννη Αναστασίου, φαίνεται ότι επηρέασαν τους παίκτες του Παναιτωλικού που δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα μετά από τρία μεγάλα αποτελέσματα.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Βργκοστ (63’ Μόρσεϊ), Μαλής, Χουχούμης, Φλόρες (83’ Τσιγγάρας), Αντούνες, Μεντόσα, Ντουάρτε (63’ Μάρτενσον), Μπαρμπόσα (83’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Βέργος).

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Ματίγια (83’ Σάκιτς), Σάσα, Μαντσίνι (63’ Γκαρσία), Ντιαγέ (83’ Μάνος), Γκάμα (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά (89’ Λόπεθ).

SuperLeagueΠαναιτωλικόςΑρηςΘανάσης Τζήλος