Αθλητισμός|02.02.2022 16:59

Super League: Αστέρας, ανίκητος και... Ευρωπαίος!

Newsroom

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντριάν Ριέρα, ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την 21η αγωνιστική και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πάνω από την ομάδα των Ιωαννίνων και με ματς λιγότερο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς καθώς κατόρθωσε να προηγηθεί προτού καλά καλά προλάβουν να πατήσουν στο χορτάρι οι δυο ομάδες. Μόλις στο 3' ο Ριέρα έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια, απέφυγε τρεις παίκτες και με ωραίο σουτ έξω απ' τη μεγάλη περιοχή, κι αφού η μπάλα προσέκρουσε σε πόδι αμυντικού, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στη δεύτερη τελική που πραγματοποίησαν on target στο 37' διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο Ριέρα, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και το πέμπτο στη Super League εφέτος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες, Βαλιέντε (90+3΄ Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46΄ Ιγκλέσιας), Σίτο (60΄ Κρέσπι), Ριέρα (74΄ Λεό Τιλίκα), Σονί (74΄ Καπίγια), Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80΄ Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46΄ Μπρένερ), Καραχάλιος (80΄ Μίνα), Στάνκο (46΄ Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (80΄ Παντελάκης).

Αστέρας ΤρίποληςSuper LeagueΠΑΣ Γιάννινα