Αθλητισμός|02.02.2022 20:58

Άρης - ΑΕΚ: Σκόραρε ο Εντιαγέ και σήκωσε φανέλα με το όνομα του Άλκη

Newsroom

Ο Εντιαγέ άνοιξε το σκορ για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ κι αφού πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του στη συνέχεια πήρε από τον πάγκο της ομάδας του μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη και την σήκωσε ψηλά. Σε μια στιγμή έντονης φόρτισης και συγκίνησης ο άσος των Κίτρινων και σύσσωμη η ομάδα του Άρη, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στη μνήμη του 19χρονου που δολοφονήθηκε άνανδρα τα ξημερώματα της Τρίτης από εγκληματίες.

Πριν από τη σέντρα του ματς μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα τιμήθηκε η μνήμη του Άλκη από τις δυο ομάδες...

Προηγουμένως οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές άφησαν στεφάνια κι από ένα λουλούδι μπροστά απ' την κερκίδα. Οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Τα λόγια είναι περιττά Άλκη, καλό παράδεισο. Έφυγες άδικα και άνανδρα, η ψυχή σου οδηγός μας».

* Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας αποφάσισε σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του 19 χρόνου Άλκη στην περιοχή του Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης η σημερινή φωτογραφική κάλυψη της αγωνιστικής της SL1 να αποτελείται από ασπρόμαυρες εικόνες χωρίς καμία διάκριση ως προς την χρήση των εικόνων (social media κλπ). 

ΑρηςΑΕΚ