Αθλητισμός|04.02.2022 21:38

ΝΒΑ All-Star Weekend: Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο συμπαίκτες στο Skills Challenge

Newsroom

Η κυριαρχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA είναι τέτοια που η παρουσία του στο All Star Game θεωρείται τα τελευταία χρόνια κάτι περισσότερο από σίγουρη. Ωστόσο, η ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ φέτος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τριπλή, καθώς στον διαγωνισμό δεξιοτήτων (Skills Challenge) αναμένεται να λάβουν μέρος τα δύο αδέρφια του Γιάννη που αγωνίζονται στην Αμερική. Δηλαδή ο Θανάσης και ο μικρός Άλεξ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κορυφαίος insider του NBA Σαμς Σαράνια, οι Γιάννης και Θανάσης των Μιλγουόκι Μπακς και ο αδερφός τους, Άλεξ, ο οποίος αγωνίζεται στους Ράπτορς 905 της G League, σκέφτονται έντονα να συμμετάσχουν μαζί στον ανανεωμένο διαγωνισμό του All Star, που θα έχει φέτος ομάδες των τριών παικτών.

Ο MVP των τελικών του NBA θα πάρει μέρος για όγδοη φορά σε All-Star Weekend και για έκτη σε All-Star Game, ενώ για τους Θανάση και Άλεξ αυτή θα είναι η παρθενική εμφάνιση. Το τριήμερο του All Star φέτος θα λάβει χώρα στο Cleveland το τριήμερο 18 με 20 Φεβρουαρίου.

Αλεξ ΑντετοκούνμποΓιάννης ΑντετοκούνμποΘανάσης ΑντετοκούνμποAll Star GameNBA