Αθλητισμός|05.02.2022 00:59

Κύπελλο Αγγλίας: Τεράστια πρόκριση της Μίντλεσμπρο που... ξέρανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι!

Newsroom

Μια σπουδαία πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας - FA Cup πανηγύρισε Μίντλεσμπρο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Η Μπόρο που αγωνίζεται στην Championship έθεσε νοκ άουτ την παρέα του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε εκτός τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου πλέον κυνηγά μόνο το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα εύστοχοι στα πέναλτι επικρατώντας 8-7!

Η... κακή μέρα φάνηκε από νωρίς για τη Γιουνάιτεντ καθώς στο 20' ο Ρονάλντο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ! Παρότι όμως οι Μπέμπηδες βρήκαν το γκολ που ήθελαν με τον Σάντσο στο 25' (1-0), δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν το παιχνίδι όταν είχαν τις ευκαιρίες. H Μίντλεσμπρο είδε... φως και μπήκε καθώς στο 64' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κρουκς. Η ομάδα του Ράνγκνικ σοκαρίστηκε και δεν μπόρεσε μέχρι το τέλος του 90λεπτου να βρει αντίδραση παρά τις 27 τελικές προσπάθειες που κατέγραψε συνολικά με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση κι από εκεί στα πέναλτι, καθώς η Γιουνάιτεντ και πάλι δεν βρήκε  τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στη διαδικασία των πέναλτι έσπασαν καρδιές καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν εξαιρετικά χτυπήματα. Η Μίντλεσμπρο σκόραρε και στα οχτώ πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ για τη Γιουνάιτεντ μοιραίος ήταν ο Ελάνκα, ο οποίος έστειλε απελπιστικά άουτ το όγδοο πέναλτι της ομάδας του...

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜίντλεσμπροΚύπελλο Αγγλίας