Αθλητισμός|06.02.2022 19:28

Καταιγιστική Μπαρτσελόνα απ' τα παλιά σάρωσε με 4άρα την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Newsroom

Σε ένα εκπληκτικό ντέρμπι που θύμισε ένδοξες εποχές, η Μπαρτσελόνα πάτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2), την προσπέρασε και μπήκε ξανά στην ζώνη του Champions League. Το πάθος ξεχείλιζε. Το ένιωθες από τις γεμάτες εξέδρες (74.221 εισιτήρια). Η θέληση το ίδιο. Έμοιαζε με ντέρμπι από τα παλιά, το καταλάβαινες από τις πρώτες επαφές με την μπάλα, μόνο και μόνο ο τρόπος που έπαιζε ο Ντάνι Άλβες μαρτυρούσε πολλά...

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα καθώς άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Καράσκο έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Σουάρες. Άμεσα όμως η Μπάρτσα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1). Ο Άλμπα έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Όμπλακ. Πολύ γρήγορα οι Καταλανοί γύρισαν ολοκληρωτικά το ματς καθώς στο 21' ο Γκάβι με κεφαλιά έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τραορέ, μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1. Και προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, η ομάδα του Τσάβι σκόραρε και τρίτο γκολ παίρνοντας διαφορά ασφαλείας. Στο 43' ο Αραούχο πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και πέτυχε το 3-1. 

Το... πάρτι της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε καθώς στο 49' ο αειθαλής Ντάνι Άλβες έγραψε το 4-1. Η Ατλέτικο προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Σουάρες να σκοράρει το 4-2 στο 58'. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 69' καθώς ο Ντάνι Άλβες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη! Δεν άλλαξε όμως κάτι μέχρι τέλους και η Μπάρτσα στην καλύτερή της εμφάνιση επί των ημερών του Τσάβι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

ΜπαρτσελόναLa LigaΑτλέτικο Μαδρίτης