Αθλητισμός|07.02.2022 17:41

Ενωμένοι ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής και Απόλλων Πόντου τίμησαν τη μνήμη του Άλκη

Newsroom

Εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, δηλαδή του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου, έστειλαν τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου ηχηρό μήνυμα τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 19χρονος Άλκης βρέθηκαν κατόπιν πρωτοβουλίας του ΠΣΑΠ Βιεϊρίνια, Σιαμπάνης, Μανώλης, Παπαστεριανός καθώς και ο Δημήτρης Αμαραντίδης καθώς και ο Γιώργος Μπαντής.

Βιεϊρίνια: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαίρει τη ζωή άλλου»

«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Επίσης, όλοι έχουμε δικαίωμα να υποστηρίξουμε την ομάδα που θέλουμε, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κάποιου ανθρώπου επειδή είναι άλλη ομάδα. Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος, δεν είναι η πρώτη φορά. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είμαστε όλοι εδώ να στηρίξουμε την οικογένεια του Άλκη. Και κλείνοντας να πω πως ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει όλους», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σιαμπάνης: Τα βαθύτερα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του Άλκη

«Από τη μεριά μου οφείλω να πω σαν οργανισμός Άρη ότι είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που μάθαμε», δήλωσε ο τερματοφύλακας του Άρη Μάριος Σιαμπάνης, ως εκπρόσωπος της ομάδας και συμπλήρωσε: «να δώσουμε τα βαθύτερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη».

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και τα τμήματα ποδοσφαίρου των γυναικών των ομάδων, με την Βαρδαλή και την Τζόρτζεβιτς να εκπροσωπούν ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

ΠΑΟΚδολοφονίαΘεσσαλονίκηΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΗρακλήςΆλκης ΚαμπανόςΑρης