Αθλητισμός|03.02.2019 17:07

Super League: Άνοστη... σούπα στο Ηράκλειο, όλα μηδέν στο ΟΦΗ-Ξάνθη

Μιχάλης Παπαδάκος

Ύστερα από ένα κακό ματς, ΟΦΗ και Ξάνθη μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις και θα ψάξουν αμφότεροι στα επόμενα παιχνίδια να βάλουν τέλος στο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη.

Οι Κρητικοί αγνοούν τη νίκη από το 3-0 επί του Παναιτωλικού την 17η αγωνιστική, ενώ και οι ακρίτες τελευταία φορά είχαν νικήσει στην ίδια «στροφή» 2-1 τον Ατρόμητο.

Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν κακό πρόσωπο και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν βόλεψε κανέναν, καθώς ο μεν ΟΦΗ ήθελε το «τρίποντο» για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, η μην Ξάνθη για να μπει σφήνα στην 5άδα, όμως κανείς δεν πέτυχε τον στόχο του.

Ο ΟΦΗ φωνάζει δικαιολογημένα για τουλάχιστον μία φάση, στην οποία ο βοηθός έκοψε λανθασμένα τον Γιακουμάκη, ενώ βρισκόταν σε θέση για γκολ.

Την επόμενη εβδομάδα και στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, ο ΟΦΗ παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και η Ξάνθη υποδέχεται τη Λαμία.

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68' Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61' Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76' Βουό), Ποτουρίδης

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Κάντα, Λισγάρας, Ντιρεστάμ, Μπρίτο (63' Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58' Ακόστα), Μελιόπουλος (52' Καμαρά)

Super League 1ΞάνθηΟΦΗ