Αθλητισμός|03.02.2019 19:31

Super League: Γενέθλια με γκέλα για τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά

Μιχάλης Παπαδάκος

Η περίοδος χάριτος στους πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη, έχει περάσει πλέον κι ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει αγωνιστική ταυτότητα και ρυθμό, άμεσα. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κακοί σε άλλο ένα ματς κι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λιβαδειά μετά το τελικό 0-0 με τον τοπικό Λεβαδειακό.

Ανήμερα των 111ων γενεθλίων τους, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι, που πήραν τον πόντο.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας και ίσως άξιζαν κάτι περισσότερο, αν και οι «πράσινοι» δικαιούνται να έχουν παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά και το βοηθό του Νατσιόπουλο, που αντί για πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη στο 55’ υπέδειξαν τον μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού» σε θέση οφ σάιντ, αν και καλυπτόταν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Μαρκόβσκι (84' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (77' Νανγκίς), Γιακουμάκης (90' Μέλεγκ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (68' Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (86' Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80' Καμπετσής), Μακέντα

Super League 1ΛεβαδειακόςΠαναθηναϊκός