Αθλητισμός|03.02.2019 21:04

Super League: Πενταδάτος με Γκαρσία ο Αρης

Μιχάλης Παπαδάκος

Με τον Ματέο Γκαρσία να βρίσκει δίχτυα για έβδομη φορά σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, ο Αρης νίκησε δύσκολα με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι εκμεταλλευόμενος την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα.

Ο Άρης τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για 75 λεπτά. Το μαύρο σύννεφο της ισοπαλίας άρχισε να κάνει την εμφάνισή του πάνω από το «Βικελίδης», μέχρι που ο Ματέο Γκαρσία, όπως και στη Ξάνθη, έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν φλύαρος έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, ενώ το σκηνικό δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους «κίτρινους» να εξακολουθούν να έχουν την κατοχή, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μιας και δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη, που όποτε χρειάστηκε επενέβη, μέχρι και τη στιγμή του γκολ.

Πολλά λάθη από τον Στέφανο Κουμπαράκη. Δεν είδε την παράβαση του Κόρχουτ στο 20ο λεπτό και κατ’ επέκταση το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, δεν απέβαλε επίσης τον Κάστρο με δεύτερη κίτρινη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα (64’ Ματίγια), Ντιγκινί, Λάρσον (75’ Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (88’ Βέλεθ), Τζανακάκης, Σιώπης, Κόρχουτ, Ροζ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Λίλα (82’ Παμλίδης), Νικολιάς, Τζημόπουλος, Γιάκος (82’ Βιδάλ), Μπουκουβάλας, Σεργελασβίλι, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κάστρο, Μάνος (87’ Μπαπτίστ)

ΠΑΣ ΓιάννιναΑρηςSuper League 1