Αθλητισμός|03.02.2019 22:21

Επίθεση στο μπουθ του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δακρυγόνα έξω από το πέταλο

Newsroom

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν πήραν με καλό μάτι την ισοπαλία της ομάδας τους κι έτσι δημιουργήθηκαν πολλές εστίες έντασης.

Τόσο στα επίσημα και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, όσο και έξω από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών, όπου εκεί έπεσαν και δακρυγόνα. Μερίδα οπαδών της Ένωσης συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να γίνει ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων από πλευράς οπαδών, με τα ΜΑΤ να απαντούν με δακρυγόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις στα δημοσιογραφικά του «ΟΑΚΑ» και στα μπουθ που ήταν οι φιλοξενούμενοι. Κύριος δέκτης το μπουθ που βρίσκονταν ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο Μάριο Μπράνκο, το οποίο δέχτηκε βροχή αντικειμένων και μπουκάλια.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ έμειναν κλειδαμπαρωμένοι στα μπουθ μαζί με τους ανθρώπους ασφαλείας της ΠΑΕ, ενώ τα φώτα είχαν κλείσει. Ωστόσο, η κατάσταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ανθρώπων της ΑΕΚ και οι άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησαν με ασφάλεια.

Ένταση δημιουργήθηκε και πριν τη σέντρα του αγώνα, κατά την άφιξη της αποστολής του «δικέφαλου του βορρά» στο ΟΑΚΑ, όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ εξαπέλυσαν απαράδεκτη φραστική επίθεση κατά των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη.

Περίπου 200 οπαδοί της «Ενωσης» που βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο, άρχισαν να βρίζουν εν χορώ την αποστολή και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, συνόδευσε την αποστολή του «Δικεφάλου», ενώ ο Ιβάν παραβρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια, όπως συνηθίζει, προκειμένου να χαιρετήσει και να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.