Αθλητισμός|13.02.2022 17:00

Super League: Άλμα εξάδας του ΟΦΗ με Βούρο και Τοράλ

Newsroom

Σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την εξάδα στη Super League πέτυχε ο ΟΦΗ επί του Βόλου στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 με αρκετό άγχος, μολονότι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι νωρίτερα. Στο τέλος της ημέρας όμως, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έκανε τη... δουλειά και έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στους 32 βαθμούς.

Στο 18' ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ, ο Κλέιμαν δεν έκανε καλή έξοδο και ο Βούρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς (1-0).

Πολύ γρήγορα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια απέκτησε προβάδισμα ασφαλείας καθώς στο 33' ο Νέιρα με τακουνάκι, άφησε την μπάλα για τον Τοράλ, ο οποίος απ' το ύψος της περιοχής απέφυγε δυο παίκτες κι «έγραψε» το 2-0.

Ο Βόλος δεν έδειξε να τα παρατάει και στο ξεκίνημα του ημιχρόνου προσπάθησε να κάνει το come back. Στο 51' ο Φερνάντες «ταλαιπώρησε» τον Μπαλογιάννη με προσποιήσεις, σούταρε έξω απ' την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε και στον Γιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 71' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι καθώς ο Μπαριέντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δυσκολεύοντας το έργο των Βολιωτών. Στο 86' ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο Κλέιμαν νίκησε τον Λάμπρου στην εκτέλεση του πέναλτι. Στο φινάλε του ματς (93') ο Βόλος είχε την ευκαιρία του για να ισοφαρίσει αλλά ο Επασί ήταν αποτελεσματικός στο τετ α τετ με τον Ροσέρο.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (75' Στάικος), Λάμπρου (90' Μπουζούκης), Τοράλ (68' Φελίπε), Νέιρα (90' Ουές), Ντουρμισάι (68' Γκαγιέγος).

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο (89' Ροσέρο), Γκιουλέν (72' Μπαρτόλο), Άλχο, Σοάρες (46' Νίνης), Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (61' Κορέα), Φαν Βερτ.

ΟΦΗSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ