Αθλητισμός|15.02.2022 09:11

Ενές Καντέρ στο OPEN: Θέλω να μιλήσω με τον Μητσοτάκη για προσφυγικό και μπάσκετ

Newsroom

Την επιθυμία του να έρθει στη χώρα μας και να συναντηθεί με το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Τούρκος star του NBA Ενές «Φρίντομ» Καντέρ με αποκλειστική δήλωση που έστειλε στο OPEN και στην Έλβη Μιχαηλίδου.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας μάλιστα στη δήλωση του εξέφρασε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στη χώρα μας. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο Τούρκος σέντερ πριν από λίγες ώρες έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς, στους οποίους δεν πρόλαβε καν να αγωνιστεί μετά την ανταλλαγή με τους Σέλτικς.

Θέλω να μιλήσω με τον Μητσοτάκη για προσφυγικό και μπάσκετ

Στην γραπτή του δήλωση ο Καντέρ σημειώνει: «Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων».

Όπως μετέδωσε στο OPEN η Έλβη Μιχαηλίδου, ο μέχρι πρότινος παίκτης των Σέλτικς, σημείωσε ότι κινεί διαδικασίες και μιλά με ανθρώπους στην Αμερική που γνωρίζουν τον πρωθυπουργό για να γίνει αυτή η συνάντηση. «Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση.

Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή OPEN SPORT, πριν από περίπου 2 χρόνια είχε δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςNBAειδήσεις τώραΕνές Καντέρ